Upoznaj tim

Saznaj više o našem kolektivu

Marija-Klika-3

Marija Margareta Klika

komunikacijska savjetnica
Marija Margareta Klika posljednjih 16 godina djeluje u odnosima s javnošću unutar kojih se specijalizirala za korporativnu i brend komunikaciju. Radila je s klijentima iz raznih industija, uključujući FMCG te sektor vezan uz putovanja i mobilnu tehnologiju.

Od 2020. godine suosnivač je i platforme THE GREEN HUB usmjerene k pružanju različitog spektra usluga iz domene ekološkog i komunikacijskog konzaltinga u cilju postizanja održivog načina poslovanja tvrtki i organizacija.

Marijin „forte“ je kreiranje i provedba komunikacijskih strategija i raznih multidisciplinarnih projekata.

Posjeduje dugogodišnje iskustvo u odnosima s medijima i influencerima, provedbi društveno odgovornih kampanja te projektima vezanim uz internu komunikaciju.
Nikolina-Petan2

Nikolina Petan

urednica i novinarka
Nikolina Petan je novinarka i urednica te content kreatorica s više od 20 godina iskustva rada u brojnim hrvatskim časopisima i na portalima. Nakon diplome na Fakultetu političkih znanosti - smjer novinarstvo radila je za Jutarnji list od samih njegovih početaka gdje je uređivala razne priloge i bila urednica pokrajinskih izdanja.

Nakon toga je 3 godine provela na T-portalu pa potom 13 godina u AMZ-u gdje je bila dio uredničkog tima časopisa Lisa i Čarolija okusa, a potom i web urednica na portalima Story, Elle, Cosmopolitan i Men's Health.

Pisala je i za Večernji list. Godine 2020. pokreće Press5an - obrt za samostalno poslovanje i djelatnosti, PR, novinarstvo, marketing i izdavaštvo te, među inim, surađuje kao urednica s portalima Mixer.hr, Gastro.hr i Naturala.hr.
Andrea Mulder / Photo Art

Andrea Filipović

fotografkinja i art direktorica
Andrea Mulder (Filipović) je fotografkinja i art direktorica specijalizirana za portretnu, event, lifestyle i fashion fotografiju i videografiju. Kreativnim prijedlozima i njihovom kvalitetnom realizacijom pomaže klijentima koji žele ispričati priču o svom brendu ili projektu.

Višegodišnje iskustvo rada u agenciji za odnose s javnostima Andrei je omogućilo da nauči koje su potrebe klijenata kad kreiraju svoju medijsku priču ili predstavljaju proizvod ili uslugu. 2019. godine strast prema fotografiji i baza klijenata koju je stekla presudila je za odluku da napusti agencijski posao i otvori Mulder Art obrt.

L’oreal, Booking.com, Philips, Adidas, Synlab čine dio opusa Andreinih klijenata, osim toga radila je režiju i scenarije glazbenih videa.
Lana-Kasic

Lana Kasić

social media konzultantica
Lana Kasić je Social Media Wizard / edukator / mentor specijalizirana za kreiranje organskog sadržaja na Instagramu i LinkedInu s kojim vodi klijente do povećanje vidljivosti i prodaje.

Kao Social Media konzultantica pomaže zaposlenicima, tvrtkama i poduzetnicima da budu nezaustavljivi na LinkedInu (ghostwriting), LinkedIn Company Pageu (super admin roles) i Instagramu.

Lana je edukator za LinkedIn (Optimizacija LinkedIn profila, Osnove pozicioniranja na LinkedInu) te mentor u individualnom mentorskom programu - LinkedIn PRO i grupnom mentorskom programu za zaposlenike - Employee advocacy on LinkedIn. U ponudi ima i individualno mentorstvo za Instagram - INSTAterapije.

Iza Lane je 18 godina iskustva u područjima prodaje, financija, bankarstva koje je stekla kao Relationship manager za male poduzetnike te korporativne klijente u Zagrebačkoj banci.

2020. g. paralelno počinje raditi kao freelancer u područjima digitalnog marketinga te nakon odlaska iz korporacije otvara obrt za digitalni marketing LK digital.
Maja-Grakalic

Maja Grakalić

service designer
Maja je konzultantica specijalizirana za strateško planiranje usluga te istraživanje korisničkih potreba i unaprjeđenje usluga. Pomaže tvrtkama razviti usluge u skladu s rastućim očekivanjima korisnika i tržišnim trendovima.

U svojem radu primjenjuje Design Thinking i Strategic Foresight metode te projekte vodi participativno i inkluzivno.

U svojih 15 godina iskustva, Maja uspješno razvija digitalne proizvode i usluge za Novu TV, BBC, BBC iPlayer te usluge javne nabave vlade Velike Britanije (Crown Commercial Service, UK Government).

Kao edukator (University of Arts, Service Design Campus mentor, BBC Futurecasting mentor) Maja vodi radionice o primjeni Design Thinking i Service Design metode za pronalazak kreativnih i inovativnih rješenja u poslovanju te strateškom pristup planiranju budućnosti.